Meni
Košarica

-15% na vsak dodatni izdelek | -20% na vsak dodatni izdelek, ob nakupu štirih izdelkov ali več

Krila

Krila

Krila so za številne ženske pri izbiri pravega prava mala nadloga. V kolikor to velja tudi za vas, vam priporočamo, da skrbno premislite, kakšen tip krila vam bo najbolj ustrezal. Ustrezno krilo lahko namreč poudari vaše atribute, kar velja predvsem v predelu pasu, trebuha in lepih nog.

Naša ponudba vam omogoča vse od kril kroja A, kril z več sloji, napihnjenih kril in kril do tal, pa tudi kril, ki segajo do sredine meč, kril z elastičnim pasom in mini kril, ki so narejena iz različnih vrst materiala.

Preden izberete krilo, vam priporočamo, da upoštevate skladnost kroja s tipom postave, saj lahko sicer izbrano krilo poudari tiste dele telesa, ki si jih morda ne želite izpostaviti. Tiste, ki imate bolj ožje boke, bi lahko nosile napihnjena krila, krila z več sloji ali krila kroja A, ki optično ustvarjajo oblino bokov. Za ženske, ki imate močnejše boke, zadnjico in pas ter večje oprsje, so najprimernejša valovita krila v obliki črke A, ki naj segajo malo nad koleni ali do njih in tako razkrivajo ravno prav nog.

Prikazujem 1 od 12 do 68 (6 strani)