Meni
Košarica

-15% na vsak dodatni izdelek | -20% na vsak dodatni izdelek, ob nakupu štirih izdelkov ali več

Kopalke z visokim pasom

Kopalke z visokim pasom

Eden izmed največjih modnih hitov bodo v letošnjem poletju prav gotovo kopalke z visokim pasom. Če iščeš takšne, v katerih boš izstopala in se boš v njih počutila še bolj samozavestno, si na pravem mestu. Pri nas najdeš vrhunske kopalke z visokim pasom, ki bodo skrile tvoje boke in poudarile ozek pas ter dodatno oblikovale tvojo postavo. Če se želiš v svoji koži na plaži počutiti odlično, preizkusi naše kopalke z visokim pasom in ne bo ti žal.

Kopalke z visokim pasom, ki jih najdeš v naši spletni trgovini so podložene in izdelane iz kakovostnega materiala, izdelane tako, da se hitro posušijo in lepo oprimejo tvoje telo ter oblikovane tako, da dodatno oblikujejo tvojo postavo, saj skrijejo boke in poudarijo ozke boke. Na voljo so v številnih modelih in z raznimi našitki, kot so volančki, bleščice, zaponke ter so primerna za ženske z različnimi tipi postav, ki se ne bojijo izstopati in biti drugačne. Na voljo so v široki paleti različnih modernih barv in z različnimi vzorci ter so izdelane iz trpežnega in raztegljivega materiala in imajo zelo dolgo življenjsko dobo.

Kopalke z visokim pasom so definitivno največji hit tega poletja! Privošči si kakovost po nizki ceni in letos zasij na plaži. Kopalke z visokim pasom lepo poudarijo žensko obliko telesa in skrijejo boke ter poskrbijo zato, da dodatno oblikujejo tvojo postavo. Izbiraš lahko med klasičnimi modeli kopalk z visokim pasom ali bolj modernimi z raznimi vzorci, pikami..

Prikazujem 1 od 12 do 157 (14 strani)