Meni
Košarica

-15% na vsak dodatni izdelek | -20% na vsak dodatni izdelek, ob nakupu štirih izdelkov ali več

Usnjeno spodnje perilo

Usnjeno spodnje perilo

Se želite počutiti privlačno kot še nikoli? Potem si privoščite usnjeno spodnje perilo! Slednje je namreč namenjeno vsem drznim ženskam, ki se ne bojijo izstopati in obožujejo drugačnost. Usnjeno spodnje perilo je izdelano iz kakovostne imitacije umetnega usnja, ki ne poka in ohranja svojo prvotno obliko vrsto let.

Usnjeno spodnje perilo v naši spletni trgovini je drugačno, privlačno in zapeljivo, izdelano iz kakovostnega umetnega usnja in vam bo odlično služilo vrsto let, namenjeno vsem drznim ženskam in oblikovano na edinstven način, ki poudari žensko postavo. Poleg tega je zelo kakovostno šivano, namenjeno pranju v pralnem stroju in nevidno pod oblačili. Usnjeno spodnje perilo je prvovrstne kakovosti, izdelano za ženske, ki se ne bojijo izstopati in brez vidnih šivov ter izredno prijetno za nošenje.

Usnjeno spodnje perilo je izredno seksi in je izdelano iz vrhunskega umetnega usnja, ki se enostavno opere in kljub številnim pranjem ohranja svojo prvotno obliko. Upajte si, izstopajte in bodite drugačne z našim usnjenim spodnjim perilom. Usnjeno spodnje perilo v naši spletni trgovini je cenovno dostopno za vse in hkrati izredno kakovostno. Primerno je za ženske vseh konfekcijskih številk in verjamemo, da vas bo naravnost navdušilo.

Prikazujem 1 od 2 do 2 (1 strani)