Meni
Košarica

-15% na vsak dodatni izdelek | -20% na vsak dodatni izdelek, ob nakupu štirih izdelkov ali več

Jersey obleke

Jersey obleke

Jersey obleke že vrsto let v modni industriji veljajo za izredno elegantne in damske obleke. Glavna značilnost jersey oblek je v tem, da navadno segajo do kolen ter poudarijo žensko obliko in postavo. Jersey obleke, ki jih ponuja naša spletna trgovina, so izdelane iz zelo kakovostnih materialov, ki svojo obliko ohranjajo več let, zato jih niti številna pranja ne bodo hitro uničila. Značilnost jersey oblek je tudi v tem, da niso izrazito oprijete, spodnji rob obleke pa prijetno pada ob telesu. Ravno zato so takšne obleke resnično primerne za ženske z vsemi tipi postav.

Jersey obleke, ki jih ponuja naša spletna trgovina, so zapeljive, drugačne in privlačne. Primerne so za ženske vseh starosti in postav ter so odlična rešitev za posebne priložnosti, službo ali prosti čas. Izdelane so iz prvovrstnih materialov, ki se ne mečkajo in obleki omogočajo, da prosto pada ob telesu, na voljo pa so v široki paleti barv in modelov. Dobite jih v klasičnih ali modernejših modelih ter so zelo elegantne in damske.

Jersey obleke so izdelane za ženske s slogom. Dizajn jersey oblek v naši spletni trgovini je unikaten in drugačen, zato se bo vsaka ženska v njih počutila več kot odlično. Poleg tega so obleke izdelane iz materialov, ki dihajo in prosto padajo ob telesu, zato se obleka prilega vsakemu tipu postave. Jersey obleke so odlična rešitev, če iščete kakovostno obleko za službo ali posebne priložnosti, če pa izberete modernejši model, jih lahko nosite tudi v prostem času.

Prikazujem 1 od 12 do 24 (2 strani)