Meni
Košarica

-15% na vsak dodatni izdelek | -20% na vsak dodatni izdelek, ob nakupu štirih izdelkov ali več

Kostumi za močnejše

Kostumi za močnejše

Ste močnejše postave in težko najdete primeren kostum zase? V tem primeru so kostumi za močnejše, ki jih ponuja naša spletna trgovina, več kot nalašč za vas. Kostumi za močnejše, ki jih najdete pri nas, so izdelani na hudomušen in drugačen način, zato boste za pust ali noč čarovnic izstopale, kjerkoli se boste pojavile. Kostumi so primerni za ženske s konfekcijsko številko XL ali več, izdelani pa so iz materialov, ki so pralni, zato jih boste lahko nosile tudi več let zapored. Kostumi za močnejše, ki jih ponuja naša spletna trgovina, so cenovno ugodni in dostopni za vsak žep, hkrati pa so kakovostni in trpežni. Pri nas najdete različne kostume za močnejše, zato si lahko poljubno izberete lik, v katerega se želite preobraziti.

Kostumi za močnejše, ki jih najdete v naši spletni trgovini, so primerni za ženske z močnejšo postavo, ki imajo konfekcijsko številko vsaj XL in so odlična izbira, če iščete primeren kostum za pust ali noč čarovnic. Izdelani so iz pralnih materialov, zato jih boste lahko nosile tudi več let ter so na voljo v različnih modelih in velikih številkah.

Kostumi so izdelani tako, da odlično imitirajo izbrani lik, so lepo oblikovani in se odlično prilegajo močnejšim postavam ter so na voljo v široki paleti likov in figur.
Kostumi za močnejše, ki jih najdete pri nas, bodo popestrili naslednji pust ali noč čarovnic. Ponujamo vam kakovostne in pralne kostume za močnejše, ki so izdelani za večje konfekcijske številke, a se hkrati lepo oprimejo telesa in vam omogočajo, da se boste v njih počutile odlično. Kostumi za močnejše več kot odlično imitirajo vsak lik.

Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)