Meni
Košarica

-15% na vsak dodatni izdelek | -20% na vsak dodatni izdelek, ob nakupu štirih izdelkov ali več

Tankini

Tankini

Tankini je kos, ki je obnorel ženske širom sveta. To pa zato, ker predstavlja modni kos, ki je drugačen in v katerem izstopate na plaži. Glavna prednost tankini kopalk je v tem, da uspešno skrijejo vse pomanjkljivosti telesa in so zato primerne za vse ženske močnejših postav, ki želijo na plaži pridobiti na svoji samozavesti. Poleg kopalk lahko izbirate tudi med oblekami in kratkimi hlačami, ki so primerne za kopanje, saj so izdelane iz istega materiala kot kopalke. Ponujamo vam ogromno izbiro tankini kopalk z različnimi vzorci in v različnih modelih, zato verjamemo, da bo vsaka našla tiste, ki ji bodo najbolj ustrezale.

Kopalke tankini, ki jih ponuja naša spletna trgovina, so primerne za ženske z različnimi tipi postav. Njihova glavna prednost je v tem, da lepo oblikujejo postavo in skrijejo odvečne kilograme, zato se boste v njih na plaži počutile samozavestnejše. Tankini je izdelan iz trpežnih in kakovostnih materialov, ki so pralni in svojo obliko ohranjajo več sezon. Izberite našo spletno trgovino in ne bo vam žal. Poleg tankinija vam ponujamo še številne dodatke za na plažo, zato boste letos poleti na morju popolnoma opremljene z modnimi dodatki in modnimi kopalkami.

Če želite svoj model tankini kopalk, nikar ne odlašajte. Izbirate lahko med številnimi modeli in verjamemo, da boste nad njimi navdušene. Nakupujte kar doma in prihranite čas ter denar. Naša spletna trgovina vam ponuja pestro paleto modelov po izredno nizkih cenah. Poleg tega vam ponujamo brezplačno poštnino in številne akcije ter promocije, kar pomeni, da lahko kupujete veliko ceneje za dano kakovost.

Prikazujem 1 od 12 do 201 (17 strani)