Meni
Košarica

-15% na vsak dodatni izdelek | -20% na vsak dodatni izdelek, ob nakupu štirih izdelkov ali več

Kopalke za nosečnice

Kopalke za nosečnice

Kljub temu, da si noseča, si lahko to poletje privoščiš modne in čudovite kopalke za nosečnice, ki jih ponuja naša spletna trgovina. Pri nas najdete prvovrstne kopalke za vse bodoče mamice, ki si želijo bodisi poudariti bodisi skriti svoj nosečniški trebušček. Izbiraš lahko med številnimi modeli enodelnih ali dvodelnih kopalk, v katerih boš naravnost zasijala na plaži. Na voljo so ugodne kopalke, ki jih lahko najdete vse do konfekcijske številke 50. Kopalke za nosečnice so obvezen del nosečniške garderobe zato je pomembno, da so te kakovostne in udobne za nositi. Ker je plavanje za nosečnice tudi priporočljivo in zelo zdravo, izberite svoj nov par kopalk za nosečnice pri nas in ne bo vam žal.

Kopalke za nosečnice, ki jih ponuja naša spletna trgovina so izdelane iz kakovostnih materialov, ki dihajo in ne zategujejo nosečniškega trebuha, primerne za vse nosečnice s konfekcijsko številko do 50, na voljo v številnih klasičnih ali modnih modelih ter so primerne za vse bodoče mamice, ki se želijo na plaži počutiti dobro v svoji koži. Cenovno so ugodne, a hkrati zelo kvalitetne in so izdelane iz raztegljivega materiala, ki nudi maksimalno udobje med nošenjem.

Kopalke za nosečnice so pomemben kos garderobe v dobi nosečnosti. Pri nas lahko izbirate med kvalitetnimi enodelnimi ali dvodelnimi kopalkami, v katerih boste na plaži izstopale, saj se boste v svoji koži počutile odlično. Vse kopalke dobro podpirajo dojke in imajo dovolj prostora za nosečniški trebuh, zato vas ne bodo zategovale. Izdelane so iz elastičnega in koži prijaznega materiala.

Prikazujem 1 od 12 do 32 (3 strani)