Meni
Košarica

-15% na vsak dodatni izdelek | -20% na vsak dodatni izdelek, ob nakupu štirih izdelkov ali več

Seksi kostumi

Seksi kostumi

Bi se za eno noč rada preobrazila v policajko, gasilko ali medicinsko sestro? Pri nas najdeš seksi kostume, ki bodo izpolnili vse tvoje fantazije. Izbiraš lahko med konservativnejšimi ali izrazito zapeljivimi seksi kostumi, nad katerimi boš navdušena tako ti, kot tudi tvoj dragi. Verjamemo, da boš z našim seksi kostumom naravnost šarmirala in pustila dober vtis na svojemu dragemu. Seksi kostumi vsebujejo tudi številne dodatke, s katerimi boš preobleko dodatno popestrila. Določeni kostumi vsebujejo tudi kakovostne kose spodnjega perila, ki jih boš lahko nosila tudi v svojem prostem času.

Seksi kostumi, ki jih ponuja naša spletna trgovina so izdelani iz kvalitetnih materialov, ki so pralni v pralnem stroju in imajo dolgo življenjsko dobo. Primerni so za ženske, ki si želijo biti drzne in zapeljive, hkrati pa so primerni za popestritev vsakodnevnih aktivnosti. Seksi kostumi so odlična izbira za vse, ki bi se za en dan rade preobrazile in navdušile svojega dragega in so na voljo v različnih likih in modelih ter s številnimi dodatki za dodatno popestritev. Dobite jih v različnih konfekcijskih številkah.

Bodite drzne, bodite drugačne, bodite zapeljive. Privoščite sebi in svojemu dragemu popestritev in izberite seksi kostum, ki ga naša trgovina ponuja po nizkih cenah. Kostumi vsebujejo razne dodatke in našitke, čipke, bleščice in pripomočke, v katerih boste izgledale še bolj privlačno in zapeljivo. Nudimo vam hitro dostavo in ugodne cene za vrhunsko kakovost.

Prikazujem 1 od 12 do 29 (3 strani)