Meni
Košarica

-15% na vsak dodatni izdelek | -20% na vsak dodatni izdelek, ob nakupu štirih izdelkov ali več

Korzeti za oblikovanje postave

Korzeti za oblikovanje postave

Korzeti za oblikovanje postave so kosi oblačil, ki bodo iz vsake ženske izvabili občutek privlačnosti in dodatne zapeljivosti. Njihova glavna prednost se skriva v konstrukciji korzeta, ki slednjemu omogoča, da daje videz ožjega pasu in bokov ter posledično pod oblačili optično oblikuje postavo ženske.

Korzeti za oblikovanje postave v naši spletni trgovini so izdelani iz izredno trpežnih materialov, ki bodo svojo podobo ohranili kljub številnim pranjem. Njihova glavna funkcija je, da pripomorejo k vitkejšemu videzu trebuha, korzeti za oblikovanje postave pa so pod oblačili popolnoma nevidni.

V naši spletni trgovini vam ponujamo pestro izbiro korzetov za oblikovanje postave, njihove glavne prednosti pred ostalimi korzeti pa so, da so izdelani iz prvovrstnih materialov in dolgo ohranjajo svojo obliko, so primerni za različne tipe postav in velikosti žensk ter imajo fine šive in so zato popolnoma nevidni pod oblačili. Korzeti omogočajo, da se konfekcijska številka zmanjša za vsaj eno in ne dražijo kože ter delujejo izredno zapeljivo. Na voljo so v številnih barvah, vzorcih in modelih.

Korzeti za oblikovanje postave so izdelani za žensko s slogom, ki sta ji pomembni eleganca ter zapeljivost. V naši spletni trgovini so korzeti za oblikovanje postave na voljo v različnih barvah, nudimo pa tako preproste kroje korzetov kot tudi takšne, ki so drznejši. Izbirate lahko med korzeti za oblikovanje postave, ki imajo čipko in razne dodatke, kar bo poskrbelo za še dodaten pridih zapeljivosti in elegance. Z našimi korzeti za oblikovanje postave se bo vsaka ženska počutila zapeljivo, privlačno in vitko.

Prikazujem 1 od 12 do 22 (2 strani)