Meni
Košarica

-15% na vsak dodatni izdelek | -20% na vsak dodatni izdelek, ob nakupu štirih izdelkov ali več

Bodiji

Bodiji

Bodiji so kos oblačila, ki ga ženske naravnost obožujejo. Se sprašujete, zakaj? Modni trendi se v zadnjem času vedno bolj nagibajo v čase, ko je visok pas predstavljal eleganco in prefinjenost ter dodatno poudaril žensko postavo. S hlačami z visokim pasom ali krilom se bodiji več kot odlično ujamejo, saj postavo odlično zategnejo in se nad hlačami ne gubajo. Ključna vloga bodijev je, da so hkrati zgornje oblačilo in spodnja majica, kar pomeni, da vam poleg tega, da so izredno moden kos, tudi zavarujejo ledvice in vas grejejo okrog pasu. Bodiji, ki jih najdete v naši spletni trgovini, so izdelani iz prvovrstnih materialov in so na voljo v različnih barvah, kar pomeni, da se bo gotovo tudi za vaš okus našel kakšen, ki vam bo ustrezal.

Bodiji so že leta kos oblačila, ki predstavlja ženskost, eleganco in drugačnost, zato so eden izmed najzapeljivejših kosov oblačil. Njihova glavna prednost pred navadnimi majicami je tudi v tem, da vam zaradi svojega kroja optično oblikujejo boke in tako poskrbijo za privlačnejši videz telesa.

Zakaj so bodiji v naši spletni trgovini tako posebni? Posebni so zato, ker so izdelani iz koži prijaznih materialov, prijetnih na otip, ker so na voljo v obširni paleti barv, ker predstavljajo »must have« kos v vsaki ženski garderobi in bo vsaka našla takšnega, ki ji bo najbolj ustrezal. Poleg tega so primerni za različne priložnosti, ker so elegantni, ženstveni in vedno modni in ker jih lahko kombinirate na tisoč in en način.

Prikazujem 1 od 12 do 82 (7 strani)