Meni
Košarica

-15% na vsak dodatni izdelek | -20% na vsak dodatni izdelek, ob nakupu štirih izdelkov ali več

Božična oblačila

Božična oblačila

Bi rada popestrila letošnji božič in očarala svojega dragega? Potem so naši božični kostumi kot nalašč zate. Pri nas najdeš pestro paleto modelov božičnih kostumov, ki bodo popestrili praznične dni in nad katerimi bo vaš partner naravnost navdušen. Vsi božični kostumi so izdelani iz kakovostnih materialov in vsebujejo številne dodatke kot so čipke, cofki in bleščice, ti pa kostumom dodajo pridih prazničnosti in zapeljivosti. Nudimo vam božične kostume v različnih konfekcijskih številkah in v različnih modelih. Določeni kostumi so primerni tudi za praznične zabave, medtem ko so drugi veliko bolj zapeljivi in privlačni.

Božični kostumi, ki jih ponuja naša spletna trgovina so izdelani iz kakovostnih materialov in imajo dolgo življenjsko dobo, primerni za ženske, ki se ne bojijo biti drzne in zapeljive in so odlična rešitev za popestritev prazničnih dni. Izdelani so na zapeljiv način, zato bo vaš dragi nad njimi popolnoma navdušen, hkrati pa so izdelani iz vrhunskega materiala, v katerem se ne potite in so pralni v pralnem stroju. Primerni so tudi za darila, če želite dodatno popestriti zabavo in za praznične zabave, saj nudimo pestro paleto modelov.

Božični kostumi, ki jih ponujamo, vas bodo naravnost očarali, saj so prijetni za nošenje in hkrati izredno zapeljivi. Letos si popestrite praznike in za posebno noč oblecite božični kostum. Nudimo vam visoko kakovost po nizkih cenah in hitro dostavo.

Prikazujem 1 od 12 do 20 (2 strani)