Meni
Košarica

-15% na vsak dodatni izdelek | -20% na vsak dodatni izdelek, ob nakupu štirih izdelkov ali več

Majice za kopanje

Majice za kopanje

Radi maksimalno uživate v radostih, ki vam jih poleti ponuja voda in kopanje? Se radi potapljate in aktivno plavate? Potem so naše majice za kopanje odlična rešitev za vas. Majice za kopanje so izdelane iz kakovostnega in prvovrstnega materiala, ki je vodoodporen in se izredno hitro posuši na zraku, zato se v majici ne boste prehladili. Poleg tega majice za kopanje omogočajo vrhunsko UV zaščito pred soncem, zato boste lahko v njih uživali tudi v sončnih žarkih brez kakršnihkoli skrbi. Majice za kopanje so izdelane iz odporne, raztegljive in mehke tkanine, kar jim daj izredno prožnost in omogoča udobje med nošnjo.

Majice za kopanje, ki jih ponuja naša spletna trgovina so izredno raztegljive in udobne, na voljo tako za moške kot tudi za ženske in so primerne za vse plavalce in ljubitelje potapljanja. So odlična zaščita pred UV sevanjem in so izdelane iz prožnega materiala, ki diha in se hitro suši na zraku. Na voljo so v številnih modnih barvah ter so kakovostne, a hkrati zelo cenovno ugodne. Majice za kopanje so izdelane tako, da jih lahko nosite tako na suhem, kot tudi v vodi.

Majice za kopanje so odlična rešitev za vse, ki se želite dodatno zaščititi pred nevarnimi in močnimi UV žarki med poletjem na morju. Pri nas najdete kakovostne in cenovno dostopne majice za kopanje, ki vam bodo služile dolgo let, saj so izredno trpežne. Primerne so tudi za v vodo, saj se izredno hitro posušijo. Majice za kopanje so koži prijazne, tkanina pa je raztegljiva, zato so primerne za vse tipe postav.

Prikazujem 1 od 12 do 46 (4 strani)