Meni
Košarica

-15% na vsak dodatni izdelek | -20% na vsak dodatni izdelek, ob nakupu štirih izdelkov ali več

Kratki seti

Kratki seti

Vse modne navdušenke se zavedajo, da so kratki seti »must have« v garderobni omari v tem letu. Kratki seti so popolnoma obnoreli vse dame širom sveta, saj so izredno modni in zapeljivi ter primerni za različne tipe postav. Glavna prednost naših kratkih setov so izredno udobni in kakovostni materiali, ki so pralni v pralnem stroju in imajo dolgo življenjsko dobo. Če želiš tudi ti biti v koraku z največjim modnim trendom, si na pravem mestu. Kakovost in nizke cene sta glavni prednosti naše spletne trgovine, zato ne odlašaj in si še danes privošči nove modne kose, nad katerimi boš naravnost navdušena.

Kratki seti, ki jih ponuja naša spletna trgovina so zasnovani z mislijo na vse ženske, ki želijo biti v koraku z modnimi trendi in se ne bojijo izstopati. Na voljo so kratki seti z različnimi vzorci, ki bodo več kot odlično popestrili poletne »outfite«. V kombinaciji z raznimi dodatki boste sijale celo poletje in verjamemo, da boste z našimi kratkimi seti pritegnile številne poglede. Poleg tega so kratki seti izredno zapeljivi in privlačni ter pristajajo vsaki ženski.

Privoščite si unikatne in drugačne kratke sete, v katerih boste sijale celo poletje! Kratki seti so izdelani iz elastičnega materiala in jih lahko nosite tudi kot posamične kose kar pomeni, da lahko zgornji in spodnji del kombinirate tudi z drugimi kosi. Funkcionalnost in zapeljivi modeli omogočajo, da so naši kraki seti odlična izbira za vse modne navdušenke. Nakupujte kar iz udobja svojega doma. Ob nakupu vam poštnino častimo mi!

Prikazujem 1 od 12 do 44 (4 strani)